Græspleje

Græspleje

Vi tilbyder Professionel græspleje til både private, virksomheder og boligforeninger m.m.

Professionel græspleje kan have mange fordele for din græsplæne. Først og fremmest kan det sikre, at din græsplæne altid ser sund og velplejet ud. Vi har det rette udstyr og ekspertise til at sikre, at din græsplæne klippes korrekt, gødskes regelmæssigt og holdes fri for ukrudt og mos m.m.

En anden fordel ved professionel græspleje er, at det kan spare dig tid og kræfter. Hvis du har en stor have eller græsplæne, kan det tage lang tid at vedligeholde den selv. Ved at outsource græsplejen til os, kan du frigøre tid til at fokusere på andre vigtige opgaver, eller bare slappe af og nyde din have.

Hvad er fordelene

Kvalitetssikring: Vi sikrer, at alle opgaver udføres på en professionel måde og i høj kvalitet. Vi kan sørge for, at din have ser fantastisk ud året rundt, og du behøver ikke bekymre dig om, at skulle klare eventuelle problemer selv.

Sikkerhed: Vi har de nødvendige forsikringer og certificeringer til at udføre opgaver sikkert og professionelt, så du behøver ikke bekymre dig om skader eller ulykker i din have.

Øget ejendomsværdi: En velplejet have kan øge ejendomsværdien på din ejendom og give en større glæde for dig og dine gæster. Ved at benytte os kan du sikre, at din have altid ser godt ud og bidrager positivt til din ejendomsværdi.

Få et tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker mere information om vores ydelser og produkter. Vi står klar til at hjælpe.

Udfyld venligst kontaktformularen med en lille beskrivelse af opgaven. 
(Beskriv gerne omfanget af opgaven, samt eventuelle specielle ønsker og krav) Så vender vi tilbage med et tilbud, løsningsforslag m.m.

Alternativt er du også meget velkommen til at kontakte os på
telefon: 40 22 38 87 eller mail: kontakt@sh-haveservice.dk

Se et udpluk af vores projekter i galleriet.